Rana Gruber

Rana Gruber

Rana Gruber 

Kunde: Rana Gruber AS 

Prosjekt: Levering og implementering av MasterRoc SA188 (Akselerator) 

Beskrivelse

I mars/april 2024 inngikk Master Builders Solutions en betydelig kontrakt med Rana Gruber AS for levering og implementering av vår banebrytende betongakselerator MasterRoc SA188. Dette prosjektet markerer en viktig milepæl i vårt samarbeid og er et tydelig bevis på tilliten Rana Gruber har til våre produkter og vår ekspertise på innen UGC. 

Utfordringer

Rana Gruber stått overfor utfordringer med tidseffektivitet og kvalitetskontroll i sin prosess med sprøytebetong. Behovet for en raskere herdeprosess uten å kompromittere styrke og holdbarhet er avgjørende for deres fremdrift. 

Løsning

Master Builders Solutions introduserte vår innovative betongakselerator MasterRoc SA188, som er utviklet for å møte de strenge kravene fra industrien i Norge. MasterRoc SA188 muliggjør raskere herding av betong, noe som reduserer byggetid og øker produktiviteten. Med vår betongakselerator kan Rana Gruber nå oppnå en herdetid og tidligfasthet som er i henhold til kravet til arbeidsikring, uten å gå på bekostning av betongens kvalitet og holdbarhet.  

Resultater
  • Økt Effektivitet: Betydelig reduksjon i herdetid har ført til raskere turn over og gir raskere og mer effektiv drift ved Rana Gruber. 

  • Kostnadsbesparelser: Redusert byggetid resulterer i betydelige kostnadsbesparelser for Rana Gruber. 

  • Forbedret Kvalitet: Ved bruk av MasterRoc SA188 oppnås en jevnere og sterkere betongstruktur. 

  • Bærekraft: Mindre behov for energi og ressurser i herdeprosessen bidrar til en mer bærekraftig byggepraksis. Vår betongakselerator reduserer karbonutslipp ved å kutte ned på den nødvendige tiden og energien som kreves, noe som bidrar til Rana Grubers bærekraftsmål og deres innsats for miljøet. 

Konklusjon

Dette prosjektet har vært en stor suksess, og Master Builders Solutions er stolte over å ha bidratt til Rana Grubers fremgang med vår innovative produkter. UGC teamet ser frem til å fortsette vårt fruktbare samarbeid og levere flere fremragende resultater og produkter i fremtiden.